## Tuesday, March 12, 2013

### Blog directions

Not sure how to blog.  Click on this link for directions.  : )

1. She can fill the box 3 times fully with 7.5 pounds left over. ( 16.5*5= 82.5. 25+25+25=75. that is 3 times. 82.5-75= 7.5) by: Z.H.

2. 3 remainder 7.5 is the awnser. First I multiplied 16.5 X 5=82.5 to find how much dog food they have in all. Then I divided that by 25 to find how many times you can fill it up.

A.B.
Mrs. Suttons Class

3. The answer is 3 wole containers of dog food. First I did 16.5*5=82.5. Then I did 82.5/25=3. There is a remainder but we only need the whole containers.
:D

4. To get my answer to the problem I multiplied 16.5 x 5 to get 82.5. I divided 82.5 by 25 because you can put 25 pounds of dog food in the container at a time. After dividing I got 3 with a remainder of 7.5. So in conclusion I got you can completely fill the container 3 times with 7.5 pounds of food left over.

1. that is what i got to

2. I didn't get that but I understand what you did

5. you can fill mias dog food container to the top 3times if you have 5 bags of new dog food. First i multiplied 16.5 by 5 because you have bags of new dog food.I got 82.5. Next, I knew that 25 times 3 equals 75 so, I knew that you could fill it 3 times with 7.5 left over.

1. I agree with you because when you knew that 25 x 3 = 75 you made it into 7.5 left over.

6. I got my answer by multiplying 16.5x5= 81.0 and then divide that by 25 and that 3 time you can fill the bag but you will have a remander!!!!!!!

7. You can fill up Mia's dog food container up 3.3 times. First I did 16.5 multiplied by 5 and got 82.5. Next I did 82.5 divided by 25. That is how I got 3.3

8. you can fill mias dog food cantainer 3 times to the top with 7.5 left over

9. you can fill the container 3 times first i multiplied 16.5 by 5 to get 82.5 next divided 25 by 82.5 and i got 3 so so mia will have 7.5 left over